Vegasali

salátavariációk minden mennyiségben, hús nélkül, mégis változatosan és finoman

Juhsajtos cukkinisaláta

Hozzávalók

50 dkg cukkinit

2 dl tejszín

só, bors, citromlé

10-15 dkg juhsajt

kapor ( kb. 1 csokor)

Elkészítés

Először is összemorzsoljuk a sajtot és a citromlével, sóval, borssal és tejszínnel ízesítjük. A cukkinit vékonyan felszeleteljük és nyakonöntjük az öntettel. Tetejét meghintjük kaporral és lehűtve tálaljuk.

 Tormás padlizsán

Hozzávalók

20 dkg burgonya

20 dkg paradicsom

20 dkg padlizsán

1 doboz tejszín

10 dkg reszelt torma

 Elkészítés

A burgonyát megtisztítjuk, karikákra vágjuk és megfőzzük. A paradicsomot megtisztítjuk és felkockázzuk. A padlizsánt meghámozzuk, felaprítjuk és besózzuk. Majd az egészet összekeverjük és a tormával, a tejszínnel és a sóval ízesítjük.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 8
Heti: 16
Havi: 69
Össz.: 27 031

Látogatottság növelés
Oldal: Tejszínes saláták
Vegasali - © 2008 - 2024 - vegasali.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »